اولین و مهم ترین وظیفه نورپردازی در اتاق غذاخوری تأمین نور کافی برای روشنایی بخشیدن به میز ناهارخوری به میزانی است که افراد نشسته به دور آن هم غذای خود و هم چهره افراد دیگر را به خوبی ببینند.
معمولا موقع صرف غذا در منزل، زمان مناسبی برای دورهم جمع شدن و گفت و گو و تعامل است، درنتیجه علاوه بر مشخص بودن غذا و محتویات میز، برای دیدن چهره ی افراد، باید نور کافی وجود داشته باشد.
هنگامی که از کانتر آشپزخانه جهت پذیرایی استفاده می شود باید نور کافی و مناسب برای میزبان فراهم شود تا با آسودگی خاطر وظیفه خود را انجام دهد .
معمولا تزئینات اتاق غذا خوری از جمله تصاویر گرافیکی ، نقاشی ، پوستر ، عکس های روی دیوار و همچنین برای قفسه های نگهداری ظروف تزیینی از نورپردازی کانونی استفاده می شود.
به منظور جلوگیری از احساس کم نوری و ایجاد فضاهای خالی در اطراف میز باید پیرامون اتاق با نور عمومی روشن شود.
با توجه به اینکه همیشه شرایط و نوع میزبانی یکسان نیست و از آنجایی که حال و هوای محیط اتاق ناهارخوری اهمیت بسیاری دارد در نورپردازی در اتاق غذاخوری همه نورافشان ها باید به وسیله کلیدهای کم نورکننده کنترل شوند تا تنوع زیادی از ترکیبات نورپردازی را برای ایجاد حس خوشایند در هر وضعیتی به وجود آورند.
انتخاب نورپردازی مناسب به سبک دکوراسیون داخلی شما نیز بستگی دارد. این که فضای شما دکوراسیون مدرن باشد یا دکوراسیون کلاسیک نورپردازی نیز شرایط متفاوتی خواهد داشت.
انتخاب لوستر مرکزی مناسب برای نورپردازی در اتاق غذاخوری نشانه ای از شخصیت و سلیقه ی شما در دکوراسیون داخلی است.
برای نمونه در نورپردازی اتاق غذاخوری که بیشتر اعضاء خانواده استفاده می کنند و به نوعی خصوصی تر است از لوستر با حباب هایی پارچه ای استفاده کنید.
در سبک های سنتی لوسترهای بلورین یا کریستال گزینه ی مناسب تری هستند.
چراغ های آویز کاسه ای نقره ای و طلایی و لامپ های فلامنت آویز بیشتر برای دکوراسیون داخلی مدرن مورد استفاده هستند.
شما هم دیدگاه خود را بیان کنید :