سازه برج مخابراتی استانبول با ارتفاع ۳۶۵ متر در شهر استانبول در حال ساخت است . در واقع این برج جایگزین چندین سازه خواهد شد و به عنوان بلندترین ساختمان شهر حدود ۱۲۵ فرستنده رادیویی در آن قرار خواهد گرفت .

برج مخابراتی استانبول

برج مخابراتی استانبول kctv [ بلندترین ساختمان با حدود ۱۲۵ فرستنده رادیویی ]

علاوه بر کاربرد سیستم مخابراتی ,مواردی مانند رستوران, فضاهای نمایشگاهی و جلسات, آسانسورهای پانورامیک و یک عرشه دو طبقه دیدنی نیز رو به تنگه بوسفور در این برج در نظر گرفته شده که انتظار می رود سالیانه ۴٫۵ میلیون از برج مخابراتی استانبول بازدید داشته باشد.

آنتن فولادی ۱۴۵ متری بر روی هسته بتنی ۲۲۰ متری نصب می شود که بخش اصلی سیستم مخابراتی این برج را شامل می شود.

برج مخابراتی استانبول
انواع آزمایش های ویژه سازه های بلند از جمله پایداری در برابر باد بر روی این برج صورت گرفته همچنین مهندسین مشاور Newtecnic طرح نمای این برج را بر عهده دارد که تلاش می کند مانند پروژه های قبلی خود از جمله مرکز فرهنگی حیدر علی اف در باکو آزربایجان (معماری زاها حدید) ,نمای منحصر به فرد و بهینه سازی شده ای را در نظر داشته باشد.

kctv

برج مخابراتی استانبول kctv [ بلندترین ساختمان با حدود ۱۲۵ فرستنده رادیویی ]

با استفاده از یک طرح ابداعی پانل های پیش ساخته بتنی سبک (GRC) به صورت پیوسته به ستونهای سازه متصل می شود در واقع مانند یک پرده محکم به هسته مرکزی سازه متصل شده اند.

برج مخابراتی kctv

نما طراحی شده برج مخابراتی استانبول توسط Newtecnic نه تنها بهینه سازی ساختاری را فراهم می کند، بلکه اجازه می دهد تا فضای قابل سکونت در اطراف هسته بتنی مرکزی برج ایجاد شود.

برای کاهش زمان نصب همان طور که اشاره شد از پنل های (GRC) در یک قاب فولادی به همراه تکنولوژی چاپ سه بعدی قطعات جهت آزمایش سریع طرح استفاده شده.

این برج به یادماندنی قرار است در اواخر بهار تکمیل ودر ماه ژوئن ۲۰۱۸ افتتاح رسمی شود.

موارد متنوع دیگری مانند ایده آسمان خراش شهر امپراتوری ویتنام ، طرح معماری برج آموزشی لندن و یا مواردی همچون طرح معماری برج تجاری soho ، طرح پیشنهادی برج بلند مرتبه دبی ، عمارت بلند مرتبه استون مارتین و موارد دیگر در دسته بندی مطالب برج های بلند مرتبه سایت آرچیکان منتشر شده است.

همچنین نوار جستجوی موجود در سایت این امکان را به کاربران می دهد که به جزئیات مورد نظر دسترسی آسان تری داشته باشند.

لطفا با نظرات خود راهنمای آرچیکان در ارائه مطالب بهتر باشید.

آرچیکان را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام دنبال کنید

adv_baner adv_baner adv_baner

شما هم دیدگاه خود را بیان کنید :

پر کردن موارد ستاره دار الزامی می باشد .

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد .


نظرات تایپ شده به زبان انگلیسی یا اصطلاحا ” فینگیلیش ” بعضا منتشر نخواهند شد .

مدیریت سایت در انتشار و یا عدم انتشار نظرات مختار است .