طراحی معماری رستوران Cocina Hermanos Torres
۱۳۹۷/۰۵/۲۰طراحی معماری رستوران مورد اشاره، بازسازی بخشی از انبار صنعتی قدیمی با متراژ هشتصد مترمربع و تبدیل به فضای رستوران در بارسلونای اسپانیا است .
همانطور که در تصاویر مشخص است فضای پخت و پز در مرکز با هواکش های بسیار بزرگ بالای هر میز و میز مشتریان با فاصله کمی در اطراف آن قرار دارد به نحوی که مشتری بدون هیچ مانع فیزیکی تمام مراحل پخت و پز را مشاهده می کند. طراحان معتقد هستند در طراحی معماری رستوران مورد اشاره این ارتباط مستقیم حس اطمینان خوبی به مشتری می دهد.سقف این رستوران با سقف و کابینت به رنگ تیره با نور پردازی ویژه طرح شده اما از نکات منفی این طرح می توان به کاهش آرامش محیط اطراف مشتری و سروصدای احتمالی سرو غذا اشاره کرد.سقف این مجموعه شیبدار و دیوار ورودی این رستوران به شکل تنه درختان طرح و رنگ آمیزی شده است.
Architects: OAB. Office of Architecture in Barcelona
Location: Carrer del Taquígraf Serra, 20, 08029 Barcelona, Spain
Lead Architects: Carlos & Borja Ferrater OAB
Project Director: Núria Ayala
Area: 800.0 m2
Project Year: 2018
Photographs: Joan Guillamat
Manufacturers: AkzoNobel, Alucoil, Andreu World, Reynaers Aluminium, Roca, iGuzzini, baumann, Soler & Palau, Samsung, TPB, TVITEC, Hitachi
Façade Artist: Regina Saura
“Clouds” Light Design: Pete Sans
Engineering: RP Grup
Kitchen Design Advice: Sánchez Guisado
Technical Architecture: Dalmau Morros
شما هم دیدگاه خود را بیان کنید :