طراحی معماری رستوران مورد اشاره، بازسازی بخشی از انبار صنعتی قدیمی با متراژ هشتصد مترمربع و تبدیل به فضای رستوران در بارسلونای اسپانیا است .

طراحی معماری رستوران

همانطور که در تصاویر مشخص است فضای پخت و پز در مرکز با هواکش های بسیار بزرگ بالای هر میز و میز مشتریان با فاصله کمی در اطراف آن قرار دارد به نحوی که مشتری بدون هیچ مانع فیزیکی تمام مراحل پخت و پز را مشاهده می کند. طراحان معتقد هستند در طراحی معماری رستوران مورد اشاره این ارتباط مستقیم حس اطمینان خوبی به مشتری می دهد.سقف این رستوران با سقف و کابینت به رنگ تیره با نور پردازی ویژه طرح شده اما از نکات منفی این طرح می توان به کاهش آرامش محیط اطراف مشتری و سروصدای احتمالی سرو غذا اشاره کرد.سقف این مجموعه شیبدار و دیوار ورودی این رستوران به شکل تنه درختان طرح و رنگ آمیزی شده است.

Architects: OAB. Office of Architecture in Barcelona
Location: Carrer del Taquígraf Serra, 20, 08029 Barcelona, Spain
Lead Architects: Carlos & Borja Ferrater OAB
Project Director: Núria Ayala
Area: 800.0 m2
Project Year: 2018
Photographs: Joan Guillamat
Manufacturers: AkzoNobel, Alucoil, Andreu World, Reynaers Aluminium, Roca, iGuzzini, baumann, Soler & Palau, Samsung, TPB, TVITEC, Hitachi
Façade Artist: Regina Saura
Clouds” Light Design: Pete Sans
Engineering: RP Grup
Kitchen Design Advice: Sánchez Guisado
Technical Architecture: Dalmau Morros

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

طراحی معماری رستوران

adv_baner adv_baner adv_baner

شما هم دیدگاه خود را بیان کنید :

پر کردن موارد ستاره دار الزامی می باشد .

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد .


نظرات تایپ شده به زبان انگلیسی یا اصطلاحا ” فینگیلیش ” بعضا منتشر نخواهند شد .

مدیریت سایت در انتشار و یا عدم انتشار نظرات مختار است .